Cursus informatie

Activiteiten en cursussen

ma di wo do vr za zo
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Slide show Slide show Slide show Slide show Slide show Slide show Slide show Slide show Slide show

MOGELIJKHEDEN EN VACATURES

Rode Kruis Harderwijk,
   van en voor Harderwijk, voor en met jou !!

 De afdeling Harderwijk van het Rode Kruis biedt diensten aan voor de gemeenschap van de gemeente Harderwijk. We verdelen dit in evenementenhulp, noodhulp en zelfredzaamheid. Bij tal van activiteiten zijn getrainde EHBOers aanwezig om bij ongevallen en ongelukken direct slachtoffers te helpen en op een veilige manier te begeleiden naar verdere zorg als die nodig is. Bij de Sinterklaasintocht, de ijsbaan en vele (sport)evenementen zijn we paraat. We staan klaar voor Harderwijk om hulp te bieden aan de mensen in nood bij crisis of calamiteiten, ook bijvoorbeeld bij extreme weersomstandigheden. Onder zelfredzaamheid vallen de contactcirkels, tochten met senioren, georganiseerde etentjes, recreatieve activiteiten en vakanties voor hulpbehoevenden.Het Rode Kruis Harderwijk geeft internationaal erkende cursussen in EHBO en reanimatie en andere cursussen zoals, evenementenhulp, kinderreanimatie of rolstoelrijden. Voor de cursussen kun je je individueel of als groep opgeven. Ook kunnen we de cursussen in uw bedrijf, school of organisatie geven.Het Rode Kruis is er voor iedereen. Wij maken geen onderscheid in ras of geloof en verlenen respectvol, integer en daadkrachtig hulp naar onze gedragscode in lijn met het gedachtengoed van Henry Dunant, de grondlegger van het Rode Kruis.Onze activiteiten doen we met onze vrijwilligers, professioneel en bekwaam.
De mogelijkheden om ons te helpen zijn zo breed als onze hulpverlening. Met jouw hulp maken wij het verschil voor mensen in nood, eenzaamheid of bij een ongeval. Als vrijwilliger krijg je bij het Rode Kruis de kans je verder te ontwikkelen en je kwaliteiten op het juiste niveau te houden of te brengen. We zien opleiden en trainen als manier waarop we de kwaliteiten van onze vrijwilligers verhogen en waarborgen. Werk mee voor een unieke internationale organisatie die in Harderwijk belangrijk werk doet.

Om onze activiteiten in Harderwijk en Hierden is ruimte voor gemotiveerde mensen als:

+ Vrijwilligers voor EHBO posten op evenementen, sportactiviteiten, etc 

+ Chauffeurs (BE) met EHBO-diploma of die dat willen halen

+ EHBO instructeurs  of als je hiervoor opgeleid wil worden

+ Collectant of wijkcoördinator collecte niet nodig om vrijwilliger te worden

+ Coördinatoren die willen mee-organiseren voor bijvoorbeeld bedrijfsbureau, collecte, fondsenwerving, evenementenhulp, secretariaat, logistiek, penningmeester

+ Journalist/Redacteur voor de nieuwsbrief en website 

 Belangstelling of vragen  mail even naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Inlog vrijwilligers